Algemeen

Hier lees je alles wat je over over het aanbrengen van je tatoeage van Inkster wilt weten.

Het duurt 24-36 uur totdat je tatoeage volledig zwart is. Elk huidtype reageert anders op de inkt. Verschillende huidtypen leveren verschillende kleuren van tatoeages op. 🤗

Dat is zelfs goed voor je tatoeage. We raden wel aan om je tatoeage niet droog te wrijven en het na de sauna in te smeren. 💦

Ja, je tatoeage van Inkster kan tegen de zon. We raden aan om de tatoeage niet droog te wrijven en het na het zonnebaden in te smeren ( dat raden we trouwens voor het hele lichaam aan 😛).

Voor de tatoeage van Inkster is het belangrijk dat het tijdens de 8 uur na het aanbrengen niet weggewassen wordt.

Aangezien de inkt met je huid reageert, kleurt je huid binnen 24-36 uur zwart/blauw. Eerst is het lichtblauw, later wordt het donkerder.

Tatoeages van Inkster kunnen maar één keer worden gebruikt.

De beste methode om je tatoeage te verwijderen is om je huid met een scrub licht te reinigen - warm water werkt het beste! Je kunt ook een lichaamsscrub of een washandje gebruiken.

Wees voorzichtig met je huid en stop met wrijven als het pijn begint te doen.

Onze inkt bevat bestanddelen die je mogelijk nog niet eerder op je huid hebt aangebracht. Daarom bestaat er bij het aanbrengen een gering risico op een allergische reactie.

Als er een reactie is, gaat het meestal om een lichte huidirritatie. In dit geval breek je het aanbrengen af. Bovendien helpt het om een crème aan te brengen en het krabben van de plek te vermijden. De roodheid zou na een paar uur moeten verdwijnen. Als de jeuk, het branderige gevoel en/of de roodheid aanhouden, moet je een arts raadplegen en de aanwijzingen volgen (voordat je de crème opnieuw aanbrengt).