Inkster GmbH
Heidenkampsweg 58
20097 Hamburg
Duitsland


Vertegenwoordigd door:
Melvyn Wittwer

Contact:
E-mail: info@inkster.eu

Register:
Handelsregister: lokale rechtbank Hamburg
Registratienummer: HRB 176353

ID-omzetbelasting:
DE 338552233Alternatieve geschillenbeslechting:
De Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke online geschillenbeslechting (ODR-platform), te vinden op https://ec.europa.eu/odr.

Copyright:
De inhoud en de door de sitebeheerders op deze pagina's gemaakte werken vallen onder het Duitse auteursrecht. Duplicatie, verwerking, verspreiding en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereisen de schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan voor particulier, niet-commercieel gebruik.

Voor zover de inhoud van deze site niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. Mocht u desondanks kennis krijgen van een inbreuk op het auteursrecht, dan verzoeken wij u ons hiervan op de hoogte te stellen. Wanneer wij kennis nemen van inbreuken, zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links:
Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom zijn wij niet aansprakelijk voor deze externe inhoud. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's is altijd de betreffende aanbieder of exploitant van de pagina's verantwoordelijk.

Een voortdurende controle van de inhoud van gelinkte pagina's is zonder concrete aanwijzingen van rechtsschendingen niet redelijk. Indien wij kennis nemen van wetsovertredingen, zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Onze nieuwe tatoeages