Soms verander je van gedachten. Dat is OK!

U kunt alle ongeopende, ongebruikte Inkster-producten binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.

Geretourneerde artikelen moeten in nieuwstaat verkeren en in de originele verpakking zitten.

Uitzonderingen / niet retourneerbare artikelen
Bepaalde artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals op maat gemaakte artikelen (bijvoorbeeld speciale bestellingen of gepersonaliseerde artikelen/tatoeages). Helaas kunnen we geen retouren accepteren voor uitverkoopartikelen of cadeaubonnen. Neem contact met ons op als u vragen of zorgen heeft over uw speciale item.

Ruilen
De snelste manier om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je wilt, is door het artikel dat je hebt terug te sturen. Zodra de retourzending is geaccepteerd, koopt u het nieuwe artikel apart. Neem vooraf contact met ons op door te mailen naar info@inkster.eu.

Terugbetalingen
Goedgekeurde retourzendingen worden teruggestort op de oorspronkelijke betaalwijze. Houd er rekening mee dat u verantwoordelijk bent voor de kosten van de retourzending.

Schade en problemen
Als je een probleem hebt met het aanbrengen van je tatoeage of als de ontvangen producten beschadigd/defect zijn, neem dan contact met ons op. Mogelijk heb je recht op een eenmalige retourzending of een shoptegoed.

Volg de instructies in de rubriek "Hoe retourneren" hieronder en stuur ons een foto van de producten die niet in orde zijn.

____________________________________________________________

 

Hoe kan ik terugkeren?
Dat is heel eenvoudig! Stuur ons een e-mail op info@inkster.eu. Vergeet niet het volgende te vermelden:


Uw naam en adres
Uw bestelnummer
De producten en hoeveelheid die u wilt retourneren
De reden voor de retourzending
Een foto indien van toepassing
Ons team bekijkt uw bestelling en vertelt u de volgende stappen. 🤗

_________________________________________________________________________

Herroepingsrecht

U heeft het recht dit contract binnen veertien dagen zonder opgave van redenen te herroepen.

De herroepingstermijn bedraagt veertien dagen vanaf de dag waarop u of een door u genoemde derde, die niet de vervoerder is, de laatste goederen in bezit heeft of heeft genomen.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons, Inkster GmbH, Kreuzbergring 24, 37075 Göttingen, Duitsland, info@inkster.eu) door middel van een duidelijke verklaring (bijv. een e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing om deze overeenkomst te herroepen. Hiervoor kunt u het bijgevoegde modelformulier voor herroeping gebruiken, dat echter niet verplicht is.

Om de herroepingstermijn in acht te nemen, volstaat het dat u de kennisgeving van de uitoefening van het herroepingsrecht vóór het einde van de herroepingstermijn verzendt.

Gevolgen van de herroeping

Als u deze overeenkomst herroept, moeten wij alle betalingen die wij van u hebben ontvangen, inclusief de leveringskosten (met uitzondering van de extra kosten die voortvloeien uit het feit dat u een ander type levering dan de door ons aangeboden goedkoopste standaardlevering hebt gekozen), onverwijld en uiterlijk binnen veertien dagen na de dag waarop wij de kennisgeving van uw herroeping van deze overeenkomst hebben ontvangen, terugbetalen. Voor deze terugbetaling gebruiken wij hetzelfde betaalmiddel dat u voor de oorspronkelijke transactie heeft gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders met u is overeengekomen; in geen geval worden u voor deze terugbetaling kosten in rekening gebracht. Wij kunnen een terugbetaling weigeren totdat wij de goederen hebben teruggekregen of totdat u het bewijs hebt geleverd dat u de goederen hebt teruggezonden, afhankelijk van wat het eerst gebeurt._

U dient de goederen onmiddellijk en in ieder geval niet later dan veertien dagen na de dag waarop u ons de annulering van deze overeenkomst meedeelt, terug te sturen naar het volgende adres

Hive Logistics GmbH Fulfillment Center Rangsdorf
c/o Inkster GmbH
Mulberry Street 7
15834 Rangsdorf

om de goederen terug te sturen. Aan de termijn is voldaan als u de goederen voor het einde van de termijn van veertien dagen verzendt. U bent verantwoordelijk voor de directe kosten van de retourzending. U hoeft alleen de waardevermindering van de goederen te betalen als deze waardevermindering te wijten is aan een behandeling van de goederen die niet noodzakelijk is voor de controle van de toestand, de eigenschappen en het functioneren van de goederen.


Voorbeeldformulier voor annulering

(Als u het contract wilt annuleren, kunt u dit formulier gebruiken en naar ons opsturen).

Naar:

info@inkster.eu

Hierbij herroep ik de overeenkomst die ik heb gesloten voor de aankoop van de volgende goederen / levering van de volgende dienst:

Ik heb de goederen besteld op: /ontvangen op:

Naam van de consument:

Adres van de consumenten

Onze nieuwe tatoeages