De beste deals tijdens de Black Week voor semipermanente tatoeages vind je bij Inkster! 

Black Friday Deals bij Inkster 

Onze Black Friday Deals zijn erg populair bij onze klanten. Je krijgt tijdens deze periode de beste kortingen en aanbiedingen voor onze opplakbare tatoeages.

Hoge kortingen voor tijdelijke tatoeages

Je wilde altijd al eens een opplakbare tatoeage uitproberen. Profiteer dan van onze unieke tatoeages met de meest uiteenlopende ontwerpen. Zulke motieven vind je in geen één andere winkel. Tijdens de Black Week gaan we los en krijg je onverslaanbare deals voor onze Fake Tattoos.

Black Friday tatoeage actie in detail 

In dit deel beschrijven we kort de details over kortingen en acties tijdens Black Friday. 

Over Inkster 

Voor het geval dat je ons nog niet kent, willen we je graag welkom heten in onze Inkster Community. We zijn begin 2021 begonnen en zijn vandaag de dag marktleider voor tijdelijke tatoeages in Europa. Momenteel hebben meer dan 70.000 klanten, die van onze unieke 2 Weken tatoeages genieten, ons hun vertrouwen hebben gegeven. Sluit je bij ons aan - je volgende tatoeëring is slechts een klik van je verwijderd. 

Feiten over Black Friday

Heb je je weleens afgevraagd waar het begrip Black Friday eigenlijk vandaan komt? Elke winkel heeft grote kortingsacties, maar waarom eigenlijk?

Black Friday komt uit de Verenigde Staten en valt altijd op de vrijdag na Thanksgiving. Deze dag heeft zich internationaal, maar ook in Nederland, ontwikkeld tot één van de drukste winkeldagen van het jaar.

Veel mensen geloven dat het begrip ''Black Friday" van de veronderstelling komt dat winkels tot en met de dag voor Thanksgiving met een financieel verlies te maken hebben of ''rode cijfers'' schrijven en pas daarna, door acties zoals Black Friday, ''zwarte cijfers'' bereiken. Dit is echter niet waar. 

Tot op de dag van vandaag is de betekenis nog steeds niet 100%. opgeklaard. Er zijn echter een paar controleerbare theorieën. Die willen we hier voorstellen.

De eerste Zwarte Vrijdag of Black Friday vond plaats in 1869, toen de financier Jay Gould en de spoorwegondernemer James Fisk probeerden de goudmarkt in een hoek te drijven, wat uiteindelijk voor financiële paniek en een ineenstorting van de markt zorgde. Iets meer dan 60 jaar later, op 29 Oktober 1929, markeerde een andere beurskrach, de zogenoemde Zwarte Dinsdag, het begin van de allergrootste economische crisis aller tijden.

In de jaren 50 begonnen fabrieksmanagers de vrijdag na Thanksgiving Zwarte Vrijdag te noemen, omdat veel werknemers zich valselijk ziek meldden en op die manier het lange weekend verlengden.

Ongeveer 10 jaar later beschreef de verkeerspolitie van Philadelphia de dag na Thanksgiving als ''Black Friday'', omdat zij diensten van 12 uur moesten draaien in druk verkeer. De bezoekers stroomden de stad in om hun kerstinkopen te doen en vaak viel deze populaire winkeldag samen met de jaarlijkse American football wedstrijd tussen het leger en de marine. Het begrip bleef in gebruik onder kopers en handelaren in Philadelphia en verspreidde zich van daaruit naar de rest van de Verenigde Staten.

In de jaren 80 ontstond de mythe van Zwarte Vrijdag zoals we die vandaag kennen. Terwijl de uitdrukkingen ''zwart'' en ''rood'' in de zakenwereld worden gebruikt om winsten en verliezen aan te duiden, kwam deze verklaring voor één van de drukste winkeldagen van het jaar voor het eerst in de jaren 80 op - ongeveer 20 jaar nadat de uitdrukking ''Black Friday'' regelmatig gebruikt werd.

Zoals je ziet hebben er veel gebeurtenissen plaatsgevonden die ertoe geleid hebben dat Black Friday zo is als dat we het tegenwoordig kennen. 

Wij van Inkster zijn natuurlijk blij als je een kijkje neemt bij onze tatoeages en je je laat inspireren door onze ontwerpen. Veel plezier bij het winkelen!

Onze nieuwe tatoeages